Over Forestcare

De Vries Forest Care velt bomen in Noordbroek

Wij zijn De Vries Forest Care. We zijn vanaf september 2014 in samenwerking met Bosbouwbedrijf W. Bresser actief als bosexploitatieteam. Wij staan voor hoge kwaliteit van het werk en de sortimenten (het product). We doen ons werk met veel plezier en doen er alles aan om projecten met positief resultaat af te sluiten.

Wij hebben veel ervaring in uitvoering van boswerken en reparatie van machines. Deze ervaring maakt dat ik niet alleen een goede Harvester machinist ben en hoge productie behaal, maar ook vrijwel geen schade aan de machine maak. Daarnaast ben ik in staat om reparaties zelf te verrichten met mijn zgn. ‘mobiele werkplaats’, vrijwel elke reparatie kan hierdoor te plekke worden verricht. Door mijn jarenlange ervaring met bosbouwmachines beschik ik over een uitgebreide kennis, deskundigheid en een uitgebreid netwerk in deze sector. Indien nodig kan ik ook een beroep doen op andere ZZP´ers uit mijn netwerk.

In deze branche is vooral kwaliteit van werk de beste promotie. Daarnaast poog ik kwetsbaar bos te sparen van schade middels een goed systeem van werken.

Dennis de Vries, Eigenaar De Vries Forest Care